Sunday 31 March 2013

Πρωταπριλιά: 7 γρήγορες και σατανικές φάρσες (Video)


Η μέρα που περίμεναν όλοι οι επίδοξοι φαρσέρ, έφτασε! Πάρτε ιδέες για πρωταπριλιάτικες φάρσες μέσα από το βίντεο που ακολουθεί, το οποίο παρουσιάζει 7 εύκολους και γρήγορους τρόπους για να.. παίξετε με τα θύματα σας.

Απίθανα κουτάβια σε στιγμές… χαλάρωσης!


Τι κι αν κοιμούνται μέσα σε νιπτήρες, κουβάδες ή καλάθια; Τι κι αν έχουν μαζί τους ένα αρκουδάκι ή τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας; Τα κουτάβια που βλέπετε στις εικόνες απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης, κάνοντας τον πιο γλυκό ύπνο της ζωής τους! Άλλωστε, σαν τα μωρά κι αυτά, είναι σκέτη γλύκα… όποια στάση και να πάρουν!

22 πράγματα που όλοι κάνουμε (αλλά δεν το λέμε)!


perierga.gr - 22 πράγματα που όλοι κάνουμε (αλλά δεν το λέμε)!Υπάρχουν κάποια καθημερινά πράγματα, μερικές μικρές συνήθειες στις οποίες όλοι έχουμε υποκύψει, αλλά είναι τόσο ασήμαντες –ως και ντροπιαστικές- που τις κρατάμε για τον εαυτό μας και δεν τις αναφέρουμε ποτέ. Κι όμως, μην το αρνηθείτε, θα βρείτε πολλές κοινές εμπειρίες και σίγουρα θα αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σε κάποια από τις κάτω περιστάσεις.
*Τρώμε πρώτα την κόρα του τοστ και μετά την ψίχα. Για τον ίδιο λόγο, σε κάθε πιάτο αφήνουμε για το τέλος αυτό που θεωρούμε το καλύτερο, και πάντα κάποιος βρίσκεται να έρθει να το αρπάξει και να το καταβροχθίσει λέγοντας «μα είδα ότι δεν το τρως αυτό το κομμάτι».

Ένας ποταμός επάνω σε έναν… ποταμό!







Μια ασυνήθιστη «πλωτή γέφυρα» συνδέει την Ανατολική και τη Δυτική Γερμανία πάνω από τον ποταμό Έλβα, στην πόλη του Μαγδεμβούργου, κοντά στο Βερολίνο. Στην ουσία πρόκειται για την πρωτότυπη δημιουργία ενός ποταμού επάνω σε έναν άλλο ποταμό!

Η πιο «μοναχική» ορθόδοξη εκκλησία στον κόσμο!


Είναι αφιερωμένη στην Αγία Τριάδα και βρίσκεται σε ένα από τα πλέον «αφιλόξενα» σημεία του πλανήτη, στην Ανταρκτική, και πιο συγκεκριμένα στο King George Island στο Νότιο Πόλο, υποδηλώνοντας τρόπον τινά ότι είναι η πιο «μοναχική» ορθόδοξη εκκλησία στον κόσμο!
perierga.gr - Η πιο "μοναχική" ορθόδοξη εκκλησία στον κόσμο!
Χτίστηκε το 1990 εξ ολοκλήρου από ξύλο πεύκου της Σιβηρίας και ο σχεδιασμός της παραπέμπει στο παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στιλ των Ρώσων, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό της μέχρι 30 πιστούς.

Μάθετε 14+1 σημάδια που είναι γραφτό να είστε μαζί!!!

Βρήκες ένα αγόρι και περνάτε σούπερ καλά...

Όμως αυτό που σε ταλαιπωρεί είναι αν όντως ο άντρας αυτός θα σε εξιτάρει και σε 10 μήνες, σε 5 χρόνια ή σε μια εικοσαετία...



Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα, τις πιο τρανταχτές ενδείξεις πως μάλλον ήταν γραφτό να σμίξετε τα δυο σας.

Τα τέσσερα μήλα που άλλαξαν τον κόσμο!


Τα τέσσερα μήλα που άλλαξαν τον κόσμο!Τέσσερα μήλα σε διαφορετικές χρονικές πριόδους και καταστάσεις αλλάξανε τον κόσμο...




Καθένα από αυτά έπαιξε το δικό του σημαντικό ρόλο στον ρου της ιστορίας, παραλάσσοντας κατά πολύ τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τότε, δημιουργώντας μεγάλες τομές στην κοινωνία, τον πολιτισμό, την επιστήμη, την τεχνολογία. Κάθε μήλο κατάφερε να βάλει το δικό του λιθαράκι στην εξέλιξη αυτού του κόσμου ή αλλιώς να δημιουργήσει στην εποχή του επανάσταση!

Το Μήλο της Εύας

Για ποιο λόγο ο τάφος του Jim Morrison έχει Ελληνική επιγραφή;




Ο Τζέημς «Τζιμ» Ντάγκλας Μόρισον (James "Jim" Douglas Morrison) (8 Δεκεμβρίου 1943 - 3 Ιουλίου1971) ήταν...




ένας Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συγγραφέας και ποιητής...

Γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Φλόριντα και ήταν ο τραγουδιστής και στιχουργός του δημοφιλούς αμερικάνικου ροκ συγκροτήματος The Doors...

Θεωρείται ένας από τους πιο χαρισματικούς ερμηνευτές στην ιστορία της ροκ μουσικής. Έγραψε επίσης αρκετά βιβλία ποίησης, ένα μικρό ντοκιμαντέρ και δύο βίντεο κλιπ ("The Unknown Soldier" και "People are Strange").

Ο θάνατός του σε ηλικία 27 ετών στο Παρίσι της Γαλλίας κατέπληξε τους θαυμαστές του.

Τα πιο περίεργα ιατρικά θαύματα!


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ εάν ένας άνθρωπος μπορεί να ζήσει επί 118 ημέρες δίχως καρδιά; 

Μήπως κάποιος μπορεί να επιβιώσει εάν πέσει από έναν ουρανοξύστη 47 ορόφων; Πως μπορεί κάποιος τυφλός να αποκτήσει πάλι την όραση του, από το... δόντι του. Είναι κάποιες φορές που η επιστήμη πραγματικά σηκώνει τα χέρια ψηλά και τότε εκεί που σταματάει η λογική, αρχίζει το θαύμα. Θα διαβάσετε για ιστορίες ανθρώπων που με τη βοήθεια των γιατρών αλλά περισσότερο χάριν ενός θαύματος επέζησαν, εκεί που όλοι τους είχαν ξεγραμμένους...

Πτώση από ύψος 47 ορόφων

Γνωρίστε το μεγαλύτερο γάτο του κόσμου!


Αν φοβάστε τις γάτες, η συγκεκριμένη θα σας τρομοκρατήσει, καθώςnέχει το τριπλάσιο μέγεθος από μια συνηθισμένη γάτα και η ανάπτυξή της δεν έχει σταματήσει ακόμα!



Αν πάλι είστε λάτρεις, η συγκεκριμένη θα σας κάνει να αναρωτηθείτε πόσο εύκολα θα την βάζατε στο σπίτι σας. Και καλά εσείς – ως λάτρης – μπορεί να τη βάζατε, οι επισκέπτες σας όμως θα τα χρειαζόντουσαν για τα καλά!

ΜΟΝΑΔΙΚΟ: Εντυπωσιακό ταξίδι στο κέντρο της Γης!

Το σπήλαιο Gouffre Berger, εξ ολοκλήρου από ασβεστόλιθο, βρίσκεται στη νοτιοανατολική Γαλλία και συχνά έχει χαρακτηριστεί ως «σπηλιά-δολοφόνος» καθώς έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να εξερευνήσουν τις υπόγειες λίμνες και τις δαιδαλώδεις σπηλιές.




Πρόκειται για την πρώτη σπηλιά στον κόσμο που η διερεύνησή της απαιτεί την κατάβαση πάνω από 1.000 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Γης και οφείλει την ονομασία της στον Γάλλο σπηλαιολόγο Joseph Berger, τον άνθρωπο που την ανακάλυψε.

ΔΕΙΤΕ: Κατάδυση στο… βυθισμένο δάσος της λίμνης Κάιντι








Με μία γρήγορη ματιά νομίζεις πως οι αναδυόμενοι λεπτοί κορμοί είναι οι ιστοί βυθισμένων πλοίων..
.


Κι όμως αν κοιτάξεις πιο προσεκτικά διακρίνεις πως πρόκειται για δέντρα, που βρίσκονται πολλά μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.
Το βυθισμένο δάσος βρίσκεται στη λίμνη Κάιντι στο Καζακστάν, 29 χλμ. έξω από την πόλη Αλμάτι.
Η λίμνη, μήκους 400 μέτρων, δημιουργήθηκε μετά από το μεγάλο σεισμό του 1911, ο οποίος προκάλεσε μεγάλη κατολίσθηση και μπλόκαρε το φαράγγι, σχηματίζοντας ένα φυσικό φράγμα.
Στη συνέχεια, το νερό της βροχής γέμισε την κοιλάδα δημιουργώντας έτσι τη λίμνη με τα τεράστια έλατα που αναδύονται από το βυθό της.
Το νερό της είναι πάντα πολύ κρύο, με τη θερμοκρασία να μην υπερβαίνει τους 6 βαθμούς Κελσίου, ούτε ακόμα και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 1/4!





Τα Ζώδια Σήμερα 1 Απριλίου 2013




Κριός


21/3-20/4


Η προσπάθεια σου να πλησιάσεις κάποια άτομα, αγαπητέ Κριέ, και να λύσεις τις μεταξύ σας διαφορές, θα στεφθεί αυτή τη Δευτέρα με επιτυχία και θα νιώσεις ήρεμος και ικανοποιημένος από τις εξελίξεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι όλες σου οι κινήσεις και τα λόγια σου να είναι απόλυτα ειλικρινά και να βασίζονται σε πραγματικό ενδιαφέρον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, αν είσαι Κριός, και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχεις κουραστεί ψυχικά. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, μπορείς να συναντηθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να περάσεις μία διασκεδαστική βραδιά μαζί του, χωρίς απαραίτητα να του εξομολογηθείς τον έρωτα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, ασχολήσου σήμερα με οτιδήποτε σου δίνει ικανοποίηση και γίνε δημιουργικός, όσο αυτό είναι εφικτό, σχετικά με το αντικείμενο σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις σπατάλες και να μην φορτωθείς με περισσότερα χρέη από όσα ήδη έχεις.


Η ηλιοθεραπεία μας κάνει πιο έξυπνους!


ηλιοςΤα αυξημένα επίπεδα της βιταμίνης D, τα οποία παράγονται με την έκθεση στον ήλιο, εκτός ότι βοηθούν στην απορρόφηση ασβεστίου, δηλαδή στην πρόληψη της οστεοπόρωση, αυξάνουν και τα επίπεδα της… νοητικής ικανότητας.
Αυτό προέκυψε από μελέτη που πραγματοποίησαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, υπό τον δρα Ντέηβιντ Λι, σε συνεργασία με άλλους Ευρωπαίους ερευνητές και στην οποία συγκρίθηκαν οι νοητικές επιδόσεις περισσότερων από 3.000 ανδρών, ηλικίας μεταξύ 40 και 79 ετών.
Αυτό που συμπέραναν οι ερευνητές ήταν ότι όσο μεγαλύτερη ηλικία είχε κάποιος, τόσο περισσότερο τον ωφελούσε η βιταμίνη D στην ταχύτερη επεξεργασία των πληροφοριών στον εγκέφαλό του.

Γιατί οι άντρες προτιμούν της μελαχρινές;

γεωργιαΤα τατουάζ πηγαίνουν περισσότερο στις μελαχρινές
Σε μια έρευνα με δείγμα 150 άντρες που βαθμολογούσαν εικόνες γυναικών με τατουάζ, οι άντρες θεώρησαν λιγότερο ελκυστικές σωματικά τις γυναίκες με… τατουάζ, πίστευαν ότι πίνουν περισσότερο κι ότι είναι πιο ανοιχτόμυαλες στο σεξ από ότι οι γυναίκες δίχως τατουάζ. Ακόμα η έρευνα έδειξε μια σχέση ανάμεσα στα τατουάζ και στο χρώμα τον μαλλιών, καθώς οι μελαχρινές γυναίκες με τατουάζ έλαβαν μεγαλύτερη βαθμολογία από τις ξανθές.
Θεωρούνται πιο ώριμες
Μπορεί όπως δείχνουν οι έρευνες το ξανθό χρώμα στα μαλλιά να δείχνει τις γυναίκες πιο νέες, όμως αυτό δεν είναι πάντα θετικό καθώς συνδυάζεται στο μυαλό των αντρών με ανωριμότητα κι επιπολαιότητα. Αντίθετα οι μελαχρινές φαίνονται πιο ώριμες και κατασταλαγμένες και είναι αυτές με τις οποίες θα άνοιγε μια μεγάλη συζήτησε ένας άντρας.

Απίστευτο: Οι σεισμοί μετατρέπουν το νερό σε χρυσό!


χρυσοςΑκούγεται κάπως απίστευτο, αλλά μια νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει ότι οι σεισμοί, εκτός από την καταστροφική, έχουν και μια -κυριολεκτικά- πολύτιμη πλευρά, καθώς διαθέτουν το άγγιγμα του Μίδα! Το καυτό υπόγειο νερό που κυλά μέσα από τα ρήγματα στον φλοιό της Γης, εξατμίζεται σχεδόν αυτόματα στη διάρκεια ενός σεισμού, αφήνοντας πίσω του εναποθέσεις χρυσού.
Η διαδικασία αυτή μπορεί να συμβεί ακόμα και με ασθενείς σεισμούς, μεγέθους μικρότερου των τεσσάρων βαθμών. Μάλιστα, επειδή αυτοί οι μικροσεισμοί είναι συχνοί, αν και συνήθως περνάνε απαρατήρητοι, σύμφωνα με τους επιστήμονες, πιθανότατα αποτελούν έναν από τους κυριότερους μηχανισμούς για τη δημιουργία κοιτασμάτων χρυσού, παράλληλα με άλλες γεωλογικές διαδικασίες όπως τα ηφαίστεια, τα οποία επίσης παίζουν ρόλο-κλειδί στη δημιουργία του πολύτιμου μετάλλου, μέσω όμως ενός διαφορετικού μηχανισμού. Εκτιμάται ότι πάνω από το 80% του χρυσού στο υπέδαφος της Γης έχει δημιουργηθεί από το νερό χάρη στους σεισμούς εν ριπή οφθαλμού, ενώ ένα 10% έχει σχηματιστεί κάτω από τα ηφαίστεια.

Έπιασαν τη μοναδικότητα




Νέος τρόπος αδυνατίσματος με… μικρόβια!


perierga.gr - Νέος τρόπος αδυνατίσματος με... μικρόβια!Η αιματηρή δίαιτα, το ίδρωμα στο γυμναστήριο, η λιποαναρρόφηση, η χειρουργική επέμβαση γαστρικής παράκαμψης «μπαϊ-πάς» και τόσα άλλα που δοκιμάζουν οι παχύσαρκοι άνθρωποι, ιδίως οι γυναίκες, προκειμένου να αδυνατίσουν, ίσως είναι περιττά στο μέλλον, χάρη σε μια νέα επιστημονική ανακάλυψη που ανοίγει ένα νέο, μάλλον ασυνήθιστο, δρόμο:
Η σκόπιμη αλλαγή του μίγματος των μικροοργανισμών που ζουν στο έντερο, φαίνεται πως είναι αρκετή για να χάσει κανείς κιλά -και μάλιστα γρήγορα. Αρχικά, οι ερευνητές διαπίστωσαν την εμφάνιση δραστικά διαφορετικών μικροβίων στο έντερο των ποντικιών, που πριν είχαν υποβληθεί σε επέμβαση γαστρικής παράκαμψης «μπαϊ-πάς», η οποία είχε οδηγήσει σε μείωση του βάρους αυτών των πειραματόζωων κατά 30% περίπου.

Βαδίζοντας σε τεντωμένο σχοινί στα 850 μέτρα!


Ο Brian Mosbaugh θέλησε προφανώς να θαυμάσει την πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο από ψηλά , και πιο συγκεκριμένα από το σημείο Pedra da Gavea Highline, 850 μέτρα πάνω από τη μεγαλούπολη. Περπατώντας πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, σε μια απόσταση 100 μέτρων από τη μία κορυφή του βράχου στην άλλη, ο Brian δεν… βιάστηκε καθόλου να φτάσει στην απέναντι πλευρά.
perierga.gr - Η αδρεναλίνη... βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί!

Οι παράξενοι «αρχιτέκτονες» της ερήμου!


Σε μια στενή λωρίδα ερήμου που εκτείνεται από την Ανγκόλα και τη Ναμίμπια μέχρι τη Νότια Αφρική υπάρχουν διάσπαρτοι κάποιοι κύκλοι, μικρά δαχτυλίδια, επάνω στο έδαφος. Η ύπαρξή τους προβλημάτιζε ανέκαθεν τους επιστήμονες. Οι ιθαγενείς υποστηρίζουν ότι είναι «τα ίχνη των θεών», των θεοτήτων δηλαδή των οποίων θεωρούν ότι είναι απόγονοι. Γερμανός επιστήμονας μελέτησε επισταμένα την περιοχή και τα νεραϊδοδαχτυλίδια (ή νεραϊδοκύκλους) και υποστηρίζει ότι δημιουργοί τους δεν είναι κάποιες θεότητες αλλά πολύ πιο μικρά και ταπεινά πλάσματα. Σύμφωνα με τον ερευνητή τα δαχτυλίδια δημιουργούν… οι τερμίτες.
perierga.gr - Οι παράξενοι "αρχιτέκτονες" της ερήμου!

Eστιατόριο μέσα σε θερμοκήπιο λαχανικών!


Το εστιατόριο «De Kas», στο Άμστερνταμ, δημιουργήθηκε μέσα σε ένα θερμοκήπιο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες τόσο με τα ολόφρεσκα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των πιάτων όσο και με την ιδιαίτερα εξωτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο εσωτερικό του.
perierga.gr - ΤEστιατόριο μέσα σε θερμοκήπιο λαχανικών!

Γιατί οι γυναίκες κάνουν σχέση με μικρότερους;




Ποια είναι τα πραγματικά «αίτια» που οδηγούν ολοένα και περισσότερες γυναίκες στη δημιουργία σχέσης με νεότερο σύντροφο; 1. Για να ξαναβρούν ένα κομμάτι του νεότερου εαυτού τους

Συμβαίνει συχνά μια γυναίκα να προβάλει στο νεαρότερο άνδρα τα δικά της παιδικά χαρακτηριστικά, τα οποία δεν έλαβαν αρκετή φροντίδα, δεν αγαπήθηκαν αρκετά από τους δικούς της γονείς. Εκδηλώνει προς εκείνον αισθήματα φροντίδας και αγάπης που η ίδια στερήθηκε. Βλέποντας το σύντροφό της, μπορεί να βλέπει και τον εαυτό της σε μια άλλη ηλικία.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτά τα συναισθήματα μπορεί να συνυπάρχουν με ασυνείδητη ζήλια και πόθο για επιστροφή σε νεαρότερη ηλικία.

Καθώς η γυναίκα αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί πια να μεταφερθεί η ίδια σε αυτήν, το κάνει μέσα από σχέση με μικρότερο άνδρα, «δανείζεται» από τη νεότητά του και ταυτόχρονα φροντίζει τα χαμένα πια νεανικά κομμάτια του δικού της εαυτού μέσα από το σύντροφό της.

Οι πιο...ειρωνικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο...




Θα σας κάνουν να δακρύσετε από τα γέλια...






















tsekouratoi

Ένας ληστής που προκαλεί υστερικά γέλια... (video)




Ένα βίντεο με μια απόπειρα ληστείας ήρθε στο φως της δημοσιότητας κι η αλήθεια είναι πως είναι για πολλά γέλια ο «ληστής για κλάματα»!

Η αστυνομία του Ρέντιγκ της Καλιφόρνια δημοσιοποίησε το βίντεο που καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, στο οποίο ένας τύπος με «πυτζάμες» πάει να διαρρήξει ένα κατάστημα… χωρίς να είναι και πολύ σίγουρος.

Αφού κάνει λοιπόν τη βολιδοσκόπηση του, παίρνει μια πέτρα, την πετάει στο τζάμι της εισόδου του μαγαζιού, αρχίζει να χτυπά ο συναγερμός κι εκείνος πανικόβλητος το βάζει στα πόδια, «τρώγοντας και τούμπα»!

Δείτε το βίντεο!


Ατάκες χωρισμού και "πεσίματος" κάθε ζωδίου...




Δείτε με ποιο τρόπο θα σας προσεγγίσει και με ποιο τρόπο θα σας στείλει...


ΚΡΙΟΣ
Πέσιμο: « Ένα είναι σίγουρο για τον Κριό, άντρα ή γυναίκα. Δεν πάσχει από αυτοπεποίθηση. Ένα κριάρι θα σε σταμπάρει από την αρχή, πάντα χαίρεται να διακρίνει τους θαυμαστές του. Θα σε προσεγγίσει, με κάτι σαν αυτό. Πρόσεξα ότι....

εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δεν σ αδικώ. Σήμερα είμαι ένας κούκλος.»
Ατάκα χωρισμού: « Το ξέρω,θα σου είναι πολύ δύσκολο. Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά. Δεν γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις.»

ΤΑΥΡΟΣ
Πέσιμο: «Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τελοσπάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.
Ατάκα χωρισμού: « Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;»

Γιατί σηκώνεται η τρίχα μας όταν κρυώνουμε ή φοβόμαστε;;




Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί ανατριχιάζουμε...
και σηκώνονται οι τρίχες μας όταν φοβόμαστε ή κρυώνουμε; Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το φαινόμενο της ανατριχίλας αποτελεί την προσπάθεια του σώματος μας να προστατευτεί.

Οι μικροσκοπικοί μύες που συνδέονται με τον κάθε θύλακα της τρίχας συστέλλονται, το δέρμα διογκώνεται και οι τρίχες σηκώνονται.

Όταν πριν από αρκετές χιλιάδες χρόνια το ανθρώπινο σώμα καλυπτόταν από περισσότερες τρίχες, η εν λόγω διαδικασία επέτρεπε στις τρίχες να παγιδεύουν τον αέρα και να προφυλάσσουν το σώμα από το κρύο. Ένα πολύ καλό παράδειγμα για το φόβο είναι η γάτα η οποία στο αντίκρισμα κάθε κινδύνου φουντώνει το τρίχωμά της.



Πηγή:thestival.gr

ΔΕΙΤΕ: Βουτιά στη… μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου !!!



Μοιάζει με τεράστια παραλία, κι όμως πρόκειται για…

πισίνα. Και μάλιστα τη μεγαλύτερη στον πλανήτη!

Αποτελείται από 300 εκατομμύρια λίτρα νερού, αγγίζει τα 1.000 μέτρα σε μήκος και καλύπτει περίπου 77.000 τετραγωνικά μέτρα με ατέλειωτο βυθό στα 40 μέτρα!

Όπως καταλάβατε, η πισίνα αυτή έχει μπει με το σπαθί της στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Βρίσκεται στο θέρετρο San Alfonso del Mar του Αλγκαρόμπο της Χιλής και η κατασκευή της κόστισε 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Έντομο-δολοφόνος σκοτώνει για… καμουφλάζ!


perierga.gr - Έντομο-δολοφόνος σκοτώνει για... καμουφλάζ!Το έντομο που βλέπετε δικαίως ονομάζεται «bug asassin», κοινώς «έντομο δολοφόνος», αφού...







διαπράττει αρκετές «δολοφονίες» μυρμηγκιών, τα οποία, όμως, δεν χρησιμοποιεί ως… μεσημεριανό γεύμα, αλλά τα μεταφέρει στην πλάτη του σαν καμουφλάζ, για να μη γίνει το ίδιο… γεύμα για τους εχθρούς του!

Αναστασιάδης και εταιρία απαντούν σε ΑΚΕΛ και Χαραυγή


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, διαψεύδει με ανακοίνωση του, δημοσιεύματα τα οποία ήθελαν συγγενικά του πρόσωπα που φέρεται να μετακίνησαν μεγάλα ποσά στο εξωτερικό, πριν το πρώτο Eurogroup.

Τώρα και με γεύση…..μπέϊκον!!!


Μια gourmet επιλογή για τις ερωτικές σας στιγμές
Πριν από λίγο καιρό είχε προκαλέσει αίσθηση η κρέμα ξυρίσματος με άρωμα μπέικον. Τώρα, οι λάτρεις του καπνιστού αλλαντικού μπορούν να φέρουν την αγαπημένη τους λιχουδιά και μέσα στην κρεβατοκάμαρα και να κάνουν πιο… γευστικές τις ερωτικές τους στιγμές!

Η διαφήμιση που καθήλωσε εκατομμύρια χρήστες στο youtube


Μπορεί η συγκεκριμένη διαφήμιση να αποτελεί προώθηση για την ασφαλιστική εταιρία "Thai Life Insurance" της Ταιλάνδης,ωστόσο το μήνυμα που περνάει είναι τόσο δυνατό ξεπερνώντας τον αρχικό της σκοπό.

Απόλλων: Ολοκλήρωσε με νίκη


Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 της Αγίας Νάπας, σε αναμέτρηση που έγινε στο Τσίρειο. Η λεμεσιανή ομάδα επανήλθε στις επιτυχίες μετά από σχεδόν ένα μήνα, χάρη σε γκολ του Αγγελή Χαραλάμπους με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΕΚ: Εξάρα με στυλ


Με ευρεία νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στην πρώτη φάση η ΑΕΚ, που επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 6-2 της Δόξας και παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δύο μπροστά από την Ομόνοια. 

Ομόνοια: Το μεγαλύτερο τριφύλλι


Η Ομόνοια απέκτησε μια θέση στο ρεκόρ Γκίνες, καθώς 1948 φίλοι της ομάδας δημιούργησαν το μεγαλύτερο ανθρώπινο τριφύλλι στο κόσμο. Το όλο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο περιθώριο του Fan Day που διοργάνωσε η Ομόνοια στο «Ηλίας Πούλλος» σε συνεργασία με τη Θύρα 9.

ΑΠΟΕΛ: Αφεντικό τίτλου


Θριαμβευτική νίκη πέτυχε το ΑΠΟΕΛ στο σούπερ ντέρμπι που επικράτησε με σκορ 2-0 της Ανόρθωσης μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και πλέον είναι ξεκάθαρο αφεντικό για την μάχη του τίτλου. Με γκολ του Ντούντου Μπιτόν στο 68' και του Νούνο Μοράις στο 80', οι γαλαζοκίτρινοι άφησαν την ομάδα του Ρόνι Λέβι να βλέπει από έξι ολόκληρους βαθμούς την κορυφή της βαθμολογίας, έξι μόλις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

ΚΤΚ: Αποτρέψαμε την άτακτη χρεοκοπία Λαϊκής


Απορρίπτει η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, τις κριτικές που δέχεται για διατήρηση της Λαϊκής Τράπεζας στο μηχανισμό έκτακτης ρευστότητας, παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζε. 


Παραθέτει παράλληλα τα γεγονότα που οδήγησαν στην απότομη αύξηση της έκτακτης ρευστότητας της Λαϊκής τον Ιούλιο του 2012 και τους λόγους που η ΚΤ συνέχισε να προσπαθεί να επέλθει συμφωνία για το μνημόνιο.  Η ΚΤ, εξηγεί την πορεία της Λαϊκής τον ενάμιση χρόνο πριν την απόφαση για διαχωρισμό της σε καλή και κακή τράπεζα. 

Αρχιεπίσκοπος: Όσοι πεινούν να απευθυνθούν στην Εκκλησία



Την αξιοπρέπεια των Κυπρίων εκθείασε ο Αρχιεπίσκοπος καλώντας τους πολίτες που πεινούν και δεν απευθύνονται στην εκκλησία για βοήθεια να το πράξουν αμέσως. Ο Μακαριότατος επιβεβαίωσε πληροφορίες γι' αποκοπή μέρους από το μισθό συνταξιούχων ιερέων άνω των 70 και επανέλαβε ότι η Τρόικα τον απείλησε να κλείσει και την τράπεζα Κύπρου αν δεν αποσύρει την προσφυγή του στο Ανώτατο.  
 

«Πανικός» με τη "φυγάδευση" 21 εκ. ευρώ πριν το Eurogroup





Για φυγάδευση από την Κύπρο κεφαλαίων εκατομμυρίων ευρώ, παραμονές της κρίσιμης συνόδου του Eurogroup στις 15 Μαρτίου, κάνει λόγο η εφημερίδα «Χαραυγή» σε σημερινό της δημοσίευμα και θέτει το ερώτημα  αν αληθεύει ότι η εταιρεία Loutsios & sons, ιδιοκτήτες της οποίας είναι εξ αγχιστείας συγγενείς του Προέδρου Αναστασιάδη, 3 μέρες πριν το Eurogroup έσπασε 5 γραμμάτια που διατηρούσε στη Λαϊκή, ύψους 21 εκ. ευρώ και έστειλε τα χρήματα στην Αγγλία.

Νέος χάρτης της Τουρκίας: Ο ξένος Τύπος μιλά για "τρίγωνο λύσης" (οικονομικό, εθνικό,φυσικό αέριο)


Αντιδράσεις και ανησυχίες προκάλεσε ο χάρτης της "νέας Τουρκίας", ο οποίος κυκλοφορεί το τελευταίο τριήμερο στο διαδίκτυο και απεικονίζει την εδαφική επέκταση της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου.

Τι λέει ο Χατζηγιάννης για τις καταθέσεις του στην Κύπρο


Το «κούρεμα» των καταθέσεων έπληξε απ’ ότι φαίνεται και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος σε δηλώσεις του στον ελληνικό σταθμό Star, εξομολογήθηκε

Ευρώπη



Συναγερμός σε όλο τον πλανήτη! Μία ανάσα από πυρηνικό πόλεμο


Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη του τις πρόσφατες απειλές της Βόρειας Κορέας και ταυτόχρονα προειδοποιεί ότι...

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - Σαμαράς & Αναστασιάδης για το Eurogroup

Η Ισλανδία μάθημα για την Κύπρο


Η Ισλανδία, που συχνά θαυμάζεται για την αμείλικτη αντιμετώπιση της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008, έχει ένα ή δύο πράγματα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, να διδάξει στην Κύπρο σε σχέση με την αντιμετώπιση της κρίσης: αποφύγετε την απομόνωση και να είστε υπομονετικοί, χρειάζεται χρόνος για την οικονομία να λειτουργήσει σωστά και πάλι.

Δέχθηκε απειλές από την Τρόικα, αποκαλύπτει ο Αρχιεπίσκοπος


Λευκωσία: Απειλές από την Τρόικα καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, για να αποσύρει τις αγωγές με τις οποίες διεκδικούσε τις μετοχές της Αρχιεπισκοπής στην Τράπεζα Κύπρου.