Monday 1 July 2013

ΔΕΙΤΕ: Άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης Τζολί - Πιτ



Άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης Τζολί - Πιτ Πρόσφατα , έγινε γνωστό πως η ντουμπλέρ της Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε μήνυση κατά της News Corp...












κατηγορώντας την για παραβίαση ομοσπονδιακών νόμων και νόμων της Καλιφόρνια, αλλά και για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της, ζητώντας αποζημίωση.



Συγκεκριμένα, η Γιουνίς Χάθαρτ ανέφερε στην αγωγή ότι η εταιρεία παραγωγής παρακολουθούσε το τηλέφωνό της και ότι υπέκλεπταν μηνύματα από την οικογένεια, τους φίλους της, αλλά και από τη Τζολί, προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για το τι συνέβαινε, την περίοδο 2004 και 2005, με τη διάσημη ηθοποιό και το Μπραντ Πιτ.

Να σημειωθεί πως εκείνη την εποχή ο Χολιγουντιανός γόης ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Τζένιφερ Άνιστον.



Στη μήνυσή της η σωσίας της 38χρονης στις ταινίες "Wanted", "Ο κύριος και η κυρία Σμιθ", "Lara Croft: Tomb Raider" και "Salt", κάνει αναφορά σε άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2005 στη βρετανική εφημερίδα The Sun και έλεγε πως οι δύο σταρ πόζαραν σαν παντρεμένο ζευγάρι και έμεναν μαζί σε ξενοδοχείο ενώ προωθούσαν την ταινία τους "Ο κύριος και η κυρία Σμιθ".

"Εκείνο τον καιρό κανείς άλλος εκτός από τους σωματοφύλακές τους και τους προσωπικούς τους γραμματείς δεν ήξεραν ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι" αναφέρει η κασκαντέρ.



Σύμφωνα με την ίδια, η εν λόγω εφημερίδα υπέκλεψε το τηλέφωνό της ώστε να συλλέξει πληροφορίες και για άλλο ένα ρεπορτάζ του Μαΐου του 2005, όπου το ζευγάρι οδηγούσε μαζί μηχανή.

"Η Αντζελίνα Τζολί ήθελε να μάθει να οδηγεί μηχανή, για να πηγαίνει ταξίδια με τον Πιτ. Εγώ έβαλα το φίλο μου Ρεί Ντα Χαν να της μάθει κι εκείνος αργότερα μου έγραψε σε μήνυμα ότι η Άντζι το είχε με μεγάλη ευκολία, ατάκα που γράφτηκε ακριβώς έτσι και στη The Sun" συνεχίζει η Χάθαρτ στην μήνυσή της.



Μάλιστα, έγινε γνωστό πως εκείνη την περίοδο η δημοφιλής ηθοποιός έκλεινε δωμάτια σε ξενοδοχεία με το ψευδώνυμο Ποκαχόντας, ώστε να κρατήσει το ειδύλλιό της με το Μπραντ κρυφό.
news.gr


No comments:

Post a Comment