Wednesday 29 May 2013

ΑΠΟΕΛ: Αποχωρούν οριστικά Γεωργίου και Πολυδώρου


Σε ανακοίνωση προχώρησε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ  μετά την αποψινή συνεδρία. Αποχωρούν οριστικά οι Γιώργος Γεωργίου, Άντης Πολυδώρου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και Γιάννος Πανταζής.
Αναλυτικά:
Το Δ.Σ. της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ στη σημερινή συνεδρία του και συμμορφούμενο με το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας επαναδιόρισε τον κ. Φοίβο Ερωτοκρίτου σαν Μέλος του Δ.Σ.

Στη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας η ολομέλεια του Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα όπως προτείνει στον κ. Φοίβο Ερωτοκρίτου να αναλάβει την Προεδρία της Διοίκησης κάτι το οποίο αποδέχτηκε.

Ακολούθως τα πιο κάτω Μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Γιώργος Γεωργίου, Άντης Πολυδώρου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και Γιάννος Πανταζής εξέφρασαν την επιθυμία όπως αποχωρήσουν, ενώ οι κ.κ. Ανδρέας Σπυρίδης και Άλκης Φιλίππου που απουσίαζαν από τη συνεδρία ζήτησαν μερικές μέρες ώστε να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν ή όχι.

Στη συνέχεια, ο κ. Φοίβος Ερωτοκρίτου ενημέρωσε τα υπόλοιπα Μέλη του Δ.Σ. ότι θα προχωρήσει σε διαβουλεύσεις με νέα πρόσωπα τόσο για ενίσχυση της Διοίκησης ώστε να καταστεί πλήρως λειτουργική, όσο και για να στείλει μήνυμα ενότητας, κάτι το οποίο επικρότησαν τα Μέλη του Δ.Σ.

sigmalive.com

No comments:

Post a Comment