Monday 29 April 2013

Savoir sex: όσα δεν του επιτρέπονται στο κρεβάτι


Από το πέος του, δεν έχεις παράπονο: καλές διαστάσεις, καλή χρήση. Από τους τρόπους του εκτός κρεβατιού, ούτε εκεί έχεις παράπονο: τζέντλεμαν, κύριος, μέχρι και την πόρτα σου ανοίγει. Έλα όμως που στο κρεβάτι τα πράγματα αλλάζουν και ο καλός του εαυτός πάει περίπατο. Και δεν είναι πως δεν θες λίγο αλατοπίπερο στο κρεβάτι αλλά κάποιες δραστηριότητές του καλό είναι να εκλείψουν.
Δυο δρόμους έχει η ζωή, όχι εσύ! 
Το ζητούμενο της πίσω πόρτας είτε το έχετε συζητήσει (και δήλωσες πως θα το σκεφτείς εν καιρώ), είτε το συζητήσατε και το απέρριψες. Το γιατί το απέρριψες, είναι μια άλλη ιστορία. Το κακό ξεκινάει τη στιγμή που εκείνος ανύποπτα επάνω στο παιχνίδι και τάχα κατά λάθος, παίρνει τον λάθος, τον κακό το δρόμο.
Κι όχι μόνο η δίοδος είναι η λανθασμένη αλλά συνεχίζει κάνοντας πως δεν συμβαίνει και τίποτα.
Το μόνο σίγουρο είναι πως το πρωκτικό σεξ μόνο εσύ μπορείς να το επιλέξεις κι όχι να γίνει κατά λάθος. Αν τη συγκεκριμένη τακτική την έχει ακολουθήσει πολλές φορές και πρέπει να τον σταματάς όταν έχει ήδη προχωρήσει, εξήγησέ του πως χωρίς την δική σου διάθεση και το δικό σου λιπαντικό, δεν έχει να μπει σε καμία λάθος πόρτα.
Άσε κάτω το κεφάλι
Αχ, το στοματικό: μπορείς να του προσφέρεις μια σπουδαία εμπειρία ηδονής εφόσον το θέλεις. Μπορεί να μεταμορφωθεί και σε κανονικό βασανιστήριο, εφόσον τα χέρια του πιέζουν διαρκώς το κεφάλι σου προς το πέος του.
Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν έχεις ήδη πέσει χαμηλά αλλά εκείνος επιθυμεί να υπάρξει μεγαλύτερη διείσδυση του πέους του στο στόμα σου, νομίζοντας πως μπροστά του έχει το πραγματικό Βαθύ Λαρύγγι. Αν δεν καταλαβαίνει από λόγια, μπορείς να απέχεις από το εν λόγο παιχνίδι μέχρις ότου καταλάβει πως και ο λάρυγγας σου έχει τα όρια του.
Οι αποχρώσεις του γκρι σας μάραναν! 
Ωραία, τα σέξι παιχνίδια υποταγής είναι στη μόδα. Εκείνος υποθέτει πως τις διάβασες τις 50 αποχρώσεις του γκρι και είσαι έτοιμη και διαθέσιμη να κάνετε πράξη κάθε φαντασίωση με μαστίγια, χειροπέδες, ό,τι καυτό σκέφτεται.
Οι φαντασιώσεις αποτελούν μια ωραία διαδικασίας για να ανάψουν τα αίματα, πρώτα στα λόγια και κατόπιν συνεννόησης και στα σεντόνια. Γιατί αν τον δεις μπροστά σου με δερμάτινο σωβρακάκι ή αν σου φέρει απρόσκλητη την κοπέλα με την οποία φαντασιώθηκε πως κάνετε τρίο, μην απορήσει που θα σε δει να τρέχεις.
Μίλα μου βρώμικα:
Τα καυτά λόγια στο σεξ, η απελευθέρωση στα αχ και βαχ, μπορούν όντως να καλυτερεύσουν την επαφή σας. Το πρόβλημα ξεκινά όταν δεν γνωρίζεστε πολύ καλά (ούτε στο κρεβάτι, ούτε και εκτός) κι εκείνος παίρνει το θάρρος να σε στολίσει με τα πιο άγρια επίθετα.
Σίγουρα, με τον καιρό, θα βρείτε και τα όρια σας και τον τρόπο που θα κάνετε το σεξ σας καλύτερο. Μέχρι τότε, δεν μπορεί να σε βρίζει με τα χειρότερα και να περιμένει να ολοκληρώνεις.
Τα χι στο σεξ:
-Περίεργα γλείψιματα σε σημεία που δεν σου έχουν ξαναγίνει (αυτιά, αφαλός)
-Ολοκληρώνει στο στόμα σου χωρίς προειδοποίηση
-Βάζει το δαχτυλάκι του όπου βρει

poukollas.com

No comments:

Post a Comment