Wednesday 27 February 2013

Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να κάνει ένας Ιπποπόταμος!!!!








Τι θα συνέβαινε αν τα ζώα έτρωγαν Fast Food








Wednesday 20 February 2013

Η Samsung παρουσιάζει τα Smartphones και Tablets του μέλλοντος Video





Monday 18 February 2013

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η!! ΝΕΟΣ ΙΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ ΕΝΑΣ 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΕΝΑΣ ΙΟΣ... ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ!! ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ

ΣΧΕΔΙΑ (ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ)!!!!  ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ 2 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ

ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ 

ΜΠΛΟΚ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ!!!  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!



Monday 11 February 2013

Νέο malware στο Facebook υπόσχεται δωρεάν μπότες


Ένα νέο malware κυκλοφορεί στο Facebook το οποίο δελεάζει υποψήφια θύματα προσφέροντάς τους δωρεάν ένα ζευγάρι μπότες, ενώ...
χρησιμοποιεί εξελιγμένες τεχνικές για να κρυφτεί και να μην το ανιχνεύουν τα anti-malware προγράμματα.

Οι χρήστες βλέπουν τη δημοσίευση μιας προσφοράς για δωρεάν μπότες UGG και καλούνται να εγγραφούν σε μία εφαρμογή για να τις αποκτήσουν, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία πρόσβασής τους στο Facebook. Τότε το malware αποσπά τα στοιχεία και αμέσως αρχίζει τις δημοσιεύσεις για λογαριασμό του θύματος, προσπαθώντας να δημιουργήσει events και καλώντας φίλους του.

Πρόκειται για κάτι διαφορετικό από μια συμβατική επίθεση phishing, κατά την οποία τα στοιχεία σύνδεσης του χρήστη αποθηκεύονται για μελλοντική χρήση, ενώ στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποιούνται άμεσα.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί απέναντι στις προσφορές κάθε είδους, από όπου κι αν προέρχονται, είτε τις συναντάμε στο Facebook είτε οπουδήποτε αλλού.

Πηγη: http://www.pistepseto.gr

Tuesday 5 February 2013

Βρήκαν γυμνό άντρα "σφηνωμένο" στην καμινάδα τους


Γερμανοί πυροσβέστες διέσωσαν έναν γυμνό άνδρα ο οποίος είχε παγιδευτεί μέσα σε μία στενή καμινάδα στο κεντρικό Βερολίνο, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη εκπρόσωπος του Σώματος.








Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε κλήση μετά την αποτυχία της αστυνομίας να βοηθήσει τον 39χρονο άνδρα, ο οποίος είχε κατέβει σε βάθος δέκα μέτρων στην καμινάδα που είχε διάμετρο όσο οι ώμοι του.

Ομάδα περίπου 30 πυροσβεστών και δέκα αστυνομικών άνοιξαν μία τρύπα στον δεύτερο όροφο του κτιρίου και κατάφεραν να τραβήξουν έξω τον άνδρα, ο οποίος στο μεταξύ είχε χάσει τις αισθήσεις του. Χρειάστηκαν 15 λεπτά για να τον επαναφέρουν. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

"Τραυματίστηκε εξαιτίας της πτώσης και του γεγονότος ότι δεν φορούσε ρούχα. . . πάγωσε", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Σώματος.

Η επιχείρηση διάσωσης διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό για πόση ώρα βρισκόταν ο άνδρας μέσα στην καμινάδα προτού φθάσει η αστυνομία που κλήθηκε πρώτη εξαιτίας των κραυγών του.

Επίσης δεν έχει γίνει γνωστό τι έκανε ο άνδρας στη στέγη του σπιτιού. Κάποια μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι είναι άστεγος και το είχε σκάσει από νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr


Το πιο λεπτό ρολόι στον κόσμο


Ζυγίζει 12 γραμμάρια, όσο δηλαδή και ένα μικρό νόμισμα και έχει πάχος μόλις 0,80 χιλιοστά. Ο λόγος γίνεται για το πιο λεπτόρολόι χειρός που έχει δημιουργηθεί ποτέ, το CST-01.








Σύμφωνα με την εξειδικευμένη στα gadgets διαδικτυακή πύλη, slashgear.com, το νέο μοντέλο διαθέτει οθόνη τεχνολογίας e-ink, η οποία μπορεί να λυγίσει χωρίς να σπάσει.

Κατασκευάστρια εταιρεία είναι η Central Standard Timing (CST). Τόσο η κατασκευή όσο και η συναρμολόγηση του ρολογιού γίνεται στις ΗΠΑ.

Ο μικροσκοπικός μηχανισμός του είναι φτιαγμένος από τη Seiko. Φορτίζει χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία «μικροενεργειακών κυττάρων» (micro energy cells).

Απαιτούνται μόλις 10 λεπτά για μία πλήρη φόρτιση, ενώ, το ρολόι υπολογίζεται ότι μπορεί να αποφορτιστεί και να επαναφορτιστεί 10.000 φορές. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τα 15 χρόνια.

Στην αγορά αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Το κόστος απόκτησής του, μέσω παραγγελιών στο Διαδίκτυο, δεν ξεπερνά τα 129 δολάρια.



ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr

Ήθελε να σκοτώσει μια αράχνη και ανατίναξε όλο το σπίτι!


Προσπάθησε να σκοτώσει με εντομοκτόνο μια αράχνη και ..ανατίναξε το σπίτι της! Αυτό, τουλάχιστον, πιστεύει η αστυνομία του Σίδνεϊ που ερευνά τα αίτια μιας έκρηξης σε σπίτι της περιοχής Κιριμπίλι του Σίδνεϊ.

Από τις αστυνομικές έρευνες προκύπτει ότι μια γυναίκα χρησιμοποίησε μεγάλη ποσότητα εντομοκτόνου για να σκοτώσει μια αράχνη που «κρύφτηκε» κάτω από το πλυντήριο της.

Το πλυντήριο δούλευε εκείνη την ώρα με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη και να προκληθούν μεγάλες ζημιές στο μπάνιο και την κουζίνα του σπιτιού.

Ευτυχώς η 66χρονη γυναίκα υπέστη μόνο μικροτραύματα.


ΠΗΓΗ: http://www.newsit.gr

Sunday 3 February 2013

Προσοχή - Έρχεται στον υπολογιστή σας ο χειρότερος ΙΟΣ που ανακοινώθηκε ποτέ απο το CNN!


Πάρτε αυτό το άρθρο και προωθήστε το στους φιλους σας χωρίς καθυστέρηση...

Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών. Μην ανοίξετε κανένα μήνυμα με τον τίτλο συνημμένη κάρτα από Hallmark, ανεξάρτητα από το ποιος σας το έστειλε.

ΤΙ ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ; Είναι ένας ιός που ανοίγει μια εικόνα καρτ-ποστάλ, που «καίει» ολόκληρο το σκληρό δίσκο C του υπολογιστή σας.

Εάν λάβετε ένα μήνυμα που ονομάζεται «καρτ-ποστάλ», ακόμα κι αν σας σταλεί από φίλο, μην το ανοίξετε! Κλείστε τον υπολογιστή σας αμέσως. Αυτός είναι ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε από το CNN.

Έχει χαρακτηριστεί από τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός. Αυτός ο ιός αποκαλύφθηκε χθες από τη McAfee, και δεν υπάρχει ακόμη τρόπος αντιμετώπισης για αυτό το είδος του ιού.



ΠΗΓΗ: 
http://www.pistepseto.gr